Forum Lag?

News about added features or operating problems and member's suggestions for making improvements to this discussion grou

Moderator: Bandmaster

Post Reply
User avatar
formermarcher
Grand PooBah
Grand PooBah
Posts: 3510
Joined: Fri Aug 08, 2003 5:27 pm
Location: Yuma, Arizona
Contact:

Forum Lag?

Post by formermarcher » Mon Apr 02, 2007 8:44 pm

I spoke with a few others today and we all seem to be experienced an overall slowness of the forums. For example, if I want to click on a link to get into another forum, it takes several clicks and 30-60 seconds for there to be any sort of response.

This has been happening for a few days now. It might be something on my end, but it might be something with the server...a few others have experienced it.
"It is your destiny to be the leader who uses this event to rally a city, a nation...a world"

"Its not what you do or what you say, but HOW you do it that matters the most"

UC: Riverside, Class Of 2007

User avatar
royguardman
New Recruit
New Recruit
Posts: 85
Joined: Wed Dec 27, 2006 11:06 pm
Location: Roy,Utah

Post by royguardman » Thu Apr 05, 2007 5:52 pm

yeah I noticed it to. But it looks all fixed now :)

User avatar
bassoonuba
Section Leader
Section Leader
Posts: 896
Joined: Thu Jan 04, 2007 8:13 pm
Location: California

Post by bassoonuba » Thu Apr 05, 2007 7:25 pm

I noticed it real bad a couple of days ago. Today, it appears that things are back to normal.
Image

User avatar
formermarcher
Grand PooBah
Grand PooBah
Posts: 3510
Joined: Fri Aug 08, 2003 5:27 pm
Location: Yuma, Arizona
Contact:

Post by formermarcher » Thu Apr 05, 2007 10:18 pm

Yep, it must have been a busy time for the server or something (you can never tell in the off-season).

Seems to be back to normal!
"It is your destiny to be the leader who uses this event to rally a city, a nation...a world"

"Its not what you do or what you say, but HOW you do it that matters the most"

UC: Riverside, Class Of 2007

Post Reply